Un program de PREGĂTIRE și NETWORKING în domeniul afacerilor europene UNIC în România!

Institutul Qvorum alături de Wilfried Martens Centre for European Studies organizează a X a ediție a programului de PREGĂTIRE şi NETWORKING în domeniul afacerilor europene UNIC în România, în cadrul unei Vizite de Studiu la Bruxelles.

Participă la următoarea Vizită de Studiu la Bruxelles în perioada 20-23 iunie 2016!

Evenimentul va fi dedicat subiectelor ce țin de domeniul energiei și al comerțului!

În cadrul vizitei de studiu vei participa la o serie de întâlniri vizita bxl 2de lucru cu reprezentanți ai companiilor de public affairs și PR, ai industriilor de resort, cercetători din zona think tankurilor, funcționari publici europeni și europarlamentari. Vor fi abordate teme ce țin de politicile de energie ale Statelor Membre și Uniunea Energetică, metode tradiționale și alternative de producere a energiei, relațiile UE-Rusia, Tratatul Transatlantic pentru Comert și Investiții – impactul adoptării acordului asupra Uniunii Energetice.

Experții internaționali îți vor explica PERSONAL care este rolul stakeholderilor în definirea politicilor europene și-ți vor împărtăși din cunoștințele și experiența lor!

De ce să participi?

Birocrație, reglementări complexe și foarte mulți termeni tehnici – toate acestea pot defini contextul instituțional european. Dar de ce te-ar interesa să cunoaști regulile acestui joc? Răspunsul, paradoxal, e foarte simplu: pentru că te afectează direct! De exemplu, cuantumul, structura și destinația fondurilor europene la care România are acces în perioada 2014-2019 a fost stabilit la Bruxelles. De asemenea, alte două mari proiecte pentru care România a primit finanțări strategice de la UE sunt: Laserul de la Măgurele (septembrie 2012, 180 milioane de Euro) și interconectorul de gaze naturale BRUA (februarie 2016, 180 milioane de Euro) care unește Bulgaria, România, Ungaria și Austria.

Înscrie-te la această vizită de studiu de la Bruxelles și VEI DOBÂNDI:

  • Contacte directe cu experți de la nivel european, companii de public affairs și PR, reprezentanți ai industriilor de resort, europarlamentari – PERSOANE CHEIE din sfera ta de interes!Vizita bxl 5
  • Cunoștinte aprofundate privind cele mai dezbătute subiecte de la nivel european!
  • Informații pragmatice care iți pot aduce avantaje competitive!
  • O nouă perspectivă asupra mediului de afaceri european și impactul acestuia asupra domeniului tău de activitate!
  • Abilitățile de a înțelege mediul profesionist de la Bruxelles și de a profita de oportunitățile pe care ți le oferă!
  • Acces la un program de pregătire pe care nu îl mai întâlnești pe piața din România.

La finalul programului primești un certificat de participare care atestă competențele dobândite.

Această VIZITĂ de STUDIU îți este adresată dacă:

  • Activezi în domeniul energiei sau al comerțului
  • Ești un profesionist interesat de afaceri europene și de domeniul energiei sau al comerțului
  • Aspiri la o carieră europeană în țară sau în străinătate

 

Participanții la vizitele de studiu de la Bruxelles intră într-o rețea de profesioniști, cu interese similare care contribuie pe termen mediu și lung la dezvoltarea profesională a tuturor participanților.

Testimoniale ale participanților la vizitele de studiu de la Bruxelles:

„Mă bucur că am avut ocazia de a participa la această vizită. Experiența a fost una interesantă, cu multe informații noi și discuții productive. Din perspectiva industriei în care lucrez a fost excelentă inițiativă, mai ales pentru a crea o paralelă între modul în care este percepută activitatea de consultant la Brussels și București!„ Andreea Dobra, Senior Associate Public Affairs.

„Pentru mine, Vizita de studiu de la Bruxelles a fost extrem de eficace, deoarece mi-a oferit posibilitatea de a asimila noi cunostinte despre functionarea institutiilor europene si de a interactiona cu profesionisti din domeniul politicilor de energie. Pe langa acestea, caracterul antrenant al informatiilor cat si promptitudinea raspunsurilor primite din partea specialistilor, au fost de un real folos in formarea unui imagini clare si concise asupra politicii Uniunii Europene [în domeniul energiei].” Marcu Alina Mirela

BONUS:

Pentru a te introduce în subiecte de politică europeană la nivel înalt, am pregătit SPECIAL pentru TINE un SEMINAR GRATUIT de 2 zile privind funcționarea instituțiilor europene și a mecanismelor decizionale. Seminarul va avea loc în București, în perioada 7-8 iunie. Evenimentul te va ajuta să te familiarizezi cu temele și conceptele europene care vor sta la baza întâlnirilor de lucru cu experții din Bruxelles!

Nu rata o oportunitate unică de networking cu experți și decidenți europeni pe aria TA de interes!

 

Trimite-ne CV-ul tău și înscrie-te acum! 

Deadline-ul de înscriere este 27 aprilie! 

Bucură-te de experienţa Vizitei de Studiu la Bruxelles investind 600 euro pentru dezvoltarea ta!

 

În acest preț sunt incluse următoarele cheltuieli logistice: transportul cu avionul, cazarea 3 nopți la hotel, transportul local în Bruxelles și 2 mese/zi.

Early-booking: dacă te înscrii până pe data de 7 aprilie obții o reducere de 50 euro.

Numărul de locuri este limitat, pentru a asigura o experiență optimă în timpul întâlnirilor de lucru. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții.

Investește în tine și în viitorul tău! 

Institutul Qvorum îți este alături în dezvoltarea carierei profesionale!

NOI te putem conecta la mediul profesionist de la Bruxelles!

Pentru înscrieri trimite CV-ul tău pe adresa de e-mail office@qvorum.ro!

Pentru mai multe informaţii ne găsești pe adresa de e-mail: office@qvorum.ro, telefon: 0722 459 115.

Pentru mai multe informaţii despre partenerul principal al proiectului:

Site-ul oficial: https://martenscentre.eu/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/centreforeuropeanstudies