Conferință: Europa 2016- provocări și rezultate!

Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum în parteneriat cu Wilfried Martens Centre for European Studies au deosebita plăcere de a vă invita la conferința cu tema Europa 2016- provocări și rezultate! din data de 14 decembrie 2015, ora 10.00, la Hotel Minerva București.

Prin organizarea acestei conferințe ne propunem să aducem în atenția publicului din România teme de actualitate europeană și de a stimula dezbaterile în acest sens.

În cadrul evenimentului vom dezbate câteva dintre subiectele importante de pe agenda Uniunii Europene pentru anul 2016 și impactul lor în România:

  • Imigrația – noi abordări la nivel european
  • Acordul de liber schimb între UE și SUA (TTIP)
  • O lege electorală unică pentru alegerea eurodeputaților în toate statele membre UE.

 

Conferința va reuni reprezentanți ai mediului academic și de cercetare, ai mediului de business, ai societății civile și experți în domeniul afacerilor europene.

Vă așteptăm să descoprim împreună provocările pe care le va avea Uniunea Europeană în anul 2016!

Vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare, întrebări sau neclarități și pentru confirmarea participării la adresa de e-mail: bucuresti@qvorum.ro și la telefon 0765.262.871 până la data de 9 decembrie 2015, persoana de contact: Gabriela Sincă, Asistent de programe.