Conferința „Cum să colaborăm cu autoritățile publice?” – rezultatele proiectului „Mecanisme eficiente de colaborare cu autoritățile publice

Institutul European pentru Democratie Participativă – Qvorum are placerea de a vă invita la conferința privind rezultatele proiectului Mecanisme eficiente de colaborare cu autoritatile publice, SMIS 40105, vineri, 13 decembrie 2013, de la ora 10.00, Hotel Capital Plaza, Bulevardul Iancu de Hunedoara nr.54, București.

Conferinţa prilejuită de încheirea proiectului Mecanisme eficiente de colaborare cu autoritatile publice reprezintă o ocazie de a discuta cu şi pentru societatea civilă despre importanța cooperării dintre autoritățile locale și centrale, mediul privat și societatea civilă.

Dintre cele mai semnificative rezultate ale proiectului amintim:

· Agenda cetățenilor transpusă pe agenda decidenților – 2 inițiative de colaborare ale cetățenilor cu autoritățile publice de la nivel local privind necesitățile din comunitate;
· „Laboratoare de idei pentru orașul tău!” – dezbateri între autoritățile locale și cetățenii activi în comunitate pe diverse teme de interes pentru societatea civilă (exemple:”Avantajele și dezavantajele pentru Sibiu – capitală regională”, „Aer curat pentru București”);
· Peste 200 de cetățeni informați despre modul de funcționare a instituțiilor administrației publice la nivel local și central precum și cum se pot implica în procesul decizional.

Echipa Institutului Qvorum dorește să promoveze un dialog deschis și profesionist între autoritățile publice, mediul privat și reprezentanții societății civile pentru a identifica nevoile și așteptările comune de cooperare pe care să le promovăm în viitor.

Proiectul este cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, cod SMIS 40105.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până în data de 9 decembrie 2013 pe adresa de email bucuresti@qvorum.ro sau la telefon 0729 614 051, persoana de contact: Gabriela Sincă, asistent proiect.

În măsura în care nu puteți participa la eveniment, vă rugăm să desemnați un reprezentant al organizației dumneavoastră.