Qvorum European Days – Winter Edition

Institutul Qvorum în parteneriat cu Wilfried Martens Centre for European Studies organizează în perioada 14-15 decembrie “Qvorum European Days – Winter Edition

Dacă ești interesat de problematicile europene și ai între 18 și 25 de ani, atunci acest eveniment este special gândit pentru tine! Timp de 2 zile vei avea șansa de a participa la dezbateri moderate de specialiști din domeniul afacerilor europene și vei putea afla direct de la sursă cu ce provocări se confruntă Uniunea Europeană.

În plus, campionatul de dezbateri ce va avea loc în cadrul “Qvorum European Days-Winter Edition” va constitui un excelent exercițiu pentru a-ți antrena cunoștințele și pentru a-ți prezenta propria poziție, bazată pe o cercetare în prealabil, cu privire la una dintre temele propuse de noi:

1. Va decide Marea Britanie să renunțe la calitatea de membru al Uniunii Europene?

2. Are capacitatea necesară Uniunea Europeană să accepte în continuare refugiați din state non-UE care caută azil?

Dacă ești bun, te invităm împreună cu echipa ta chiar în finală!

Dacă vrei să petreci 2 zile minunate în compania a 20 de tineri pasionați de domeniul afacerilor europene, atunci nu mai sta pe gânduri și aplică pentru “Qvorum European Days – Winter Edition” trimițând dosarul de înscriere până la data de 9 decembrie pe adresa de e-mail bucuresti@qvorum.ro .

Acesta trebuie să conțină obligatoriu:

  • CV-ul
  • Scrisoare de motivație* de maxim 2000 de caractere în care să ne argumentezi de ce ai vrea să faci parte din programul “Qvorum European Days – Winter Edition”, prezentându-ne totodată și o poziție PRO sau CONTRA pe una dintre temele propuse pentru dezbatere.

*Scrisoarea trebuie să conțină totodată și ordinea preferințelor tale în ceea ce privește echipa în care ai vrea să fii distribuit în cazul în care vei fi selectat: pro tema 1, pro tema 2, contra tema 1, contra tema 2.

Programul este subvenționat pentru toţi cei selectați, însă organizatorii își rezervă dreptul de a percepe o garanție de 50 RON pentru a se asigura că participanţii vor fi activi în ambele zile de proiect, sumă care vă va fi restituită la final.

Pentru participanții din afara Bucureștiului, organizatorii vor asigura cazarea pe întreaga desfășurare a proiectului. Nu există însă posibilitarea decontării costurilor de transport pentru deplasarea la București.

Site-ul oficialhttps://www.qvorum.ro
Pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/institutul.qvorum
Adresa de e-mailbucuresti@qvorum.ro, Telefon:  0722 459 115