Vizite de lucru Bruxelles 2015!

Institutul Qvorum alături de Wilfried Martens Centre for European Studies organizează programul de pregătire şi networking în domeniul afacerilor europene, în perioada 7-9 decembrie 2015. Evenimentul va fi dedicat subiectelor ce țin de domeniul energiei!

Vă așteptăm într-un cadru organizat și întâlniri de lucru cu companii de public affairs și PR, reprezentanți ai industriilor de resort, funcționari publici europeni și europarlamentari. Vor fi abordate teme ce țin de politicile de energie ale Statelor Membre și politica Uniunii Europene, mixul energetic, metode tradiționale, metode alternative de producere a energiei, influența conflictului din Estul Europei.

Cunoașterea aprofundată va fi adaptată zonei dumneavoastră de interes!

Mă bucur că am avut ocazia de a participa la această vizită. Experiența a fost una interesantă, cu multe informații noi și discuții productive. Din perspectiva industriei în care lucrez a fost excelentă initiativa, mai ales pentru a crea o paralelă între modul în care este percepută activitatea de consultant la Brussels și București!„, Andreea Dobra, Senior Associate Public Affairs.

Pentru a vă înscrie vă rugăm să ne trimiteţi CV-ul dumneavoastră pe adresa office@qvorum.ro! Cu menţiunea că titlul e-mail-ului trebuie să corespundă cu denumirea programului („Vizită de studiu la Bruxelles”).

Nu uitați! Deadline-ul de înscriere este 7 octombrie!

Participarea la program presupune o taxă de 500 de Euro. Suma va fi folosită pentru a acoperi următoarele cheltuieli logistice: transportul cu avionul, cazarea pentru două nopţi la hotel şi transportul local în Bruxelles.

La finalul programului, veți primi un certificat de participare care va atesta competenţele dobândite.

Nu ratați o oportunitate unică de networking cu experți și decidenți de la Bruxelles pe aria dumneavoastră de interes!

Pentru mai multe informaţii, ne găsiţi pe:

Site-ul oficialhttps://www.qvorum.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/institutul.qvorum
Adresa de e-mailoffice@qvorum.ro
Telefon: 0722 459 115

Pentru mai multe informaţii despre partenerul principal al proiectului:

Site-ul oficialhttps://martenscentre.eu/
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/centreforeuropeanstudies