Un program de pregătire și NETWORKING în domeniul afacerilor europene UNIC în România!

Un program de pregătire și NETWORKING în domeniul afacerilor europene UNIC în România!

Ai acces la întâlniri și traininguri susținute de politicieni, funcționari europeni, cercetători din zona think tankurilor și reprezentanți ai instituțiilor de public affairs și PR de la Bruxelles! Ei îți vor explica PERSONAL mecanismele de funcțonare ale instituțiilor europene și-ți vor împărtăși din cunoștințele și experiența lor!

Acest program de pregătire și NETWORKING în domeniul afacerilor europene UNIC în România este dezvoltat de Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum alături de Wilfried Martens Centre for European Studies în cadrul unei Vizite de Studiu la Bruxelles.

Participă la următoarea Vizită de Studiu la Bruxelles în perioada 17-20 noiembrie 2014!

Cum te înscrii?

Trimite CV-ul tău pe adresa office@qvorum.ro, menţionând în subiectul e-mailului numele programului („Vizită de studiu la Bruxelles”).

Costuri: participarea la program presupune o taxă de 500 Euro. Pentru early-booking până la data de 1 iunie obtii o reducere de 20%.

Taxa acoperă cheltuielile logistice (transportul cu avionul, cazarea la hotel (3 nopți), transportul local în Bruxelles). Institutul Qvorum este o organizatie non-profit, veniturile fiind folosite pentru acoperirea costurilor de organizare a programului.

Pentru a asigura o experiență optimă în timpul programului, numărul de locuri este limitat. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții. Persoanele care au participat anterior și la alte programe ale Institutul Qvorum vor avea prioritate.

Ai șansa să cunoști aprofundat mecanismele europene dintr-o perspectivă pe care nu ți-o oferă cărțile sau cursurile de profil. Mai mult, această oportunitate unică de networking, într-un cadru restrâns, cu experți și decidenți de la Bruxelles, poate fi extrem de valoroasă pentru cei care își doresc să activeze în domeniul afacerilor europene, în țară sau la Bruxelles.

Participanții la vizitele de studiu de la Bruxelles intră într-o rețea de tineri motivați și cu interese similare care contribuie pe termen mediu și lung la dezvoltarea profesională a tuturor participanților.

Cine poate participa:

Studenți și tineri profesioniști, interesați de mediul instituțional și de afaceri european, care își doresc să aibă contact direct cu decidenți, funcționari și experți de la Bruxelles și să obțină o înțelegere aprofundată a proceselor europene. Programul este ideal pentru cei care aspiră la o carieră europeană, în țară sau în străinătate, sau cei care vor să dezvolte relații benefice în domeniu.

Trimite CV-ul tău cât mai curând pentru a-ți asigura locul la Vizita de Studiu la Bruxelles – Poarta ta către o carieră europeană!

De ce să participi la Vizita de Studiu la Bruxelles?

• Stabilești contacte directe cu experți de la nivel european, companii de relații publice, reprezentanți ai patronatelor și sindicatelor europene
• Dobândești cunoștințe practice și teoretice despre funcționarea instituţiilor europene
• Înțelegi procesul decizional din „culise” și prioritățile de dezvoltare ale Uniunii Europene

La finalul programului primești un certificat de participare care atestă competențele dobândite.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne la office@qvorum.ro sau tel. 0722.459.115.