Cum să gestionăm relația angajat angajator?

Ești angajator și vrei să descoperi calea potrivită pentru o relație eficientă cu angajații tăi?

Ești angajat sau în căutarea unui loc de muncă și îți dorești să ai o relație bună cu superiorii tăi?

Vino pe 28 aprilie la Hotel Capital Plaza de la 14.00-19.00 la seminarul ” Cum să gestionăm relația angajat-angajator?” pentru a găsi răspunsurile la aceste întrebări.

Institutul Qvorum îți oferă prin acest program acces la informații cu privire la:
– Analiza tipurilor de relații angajat-angajator
– Loialitate și încredere în relația angajator-angajat
– Contractul psihologic – modalități de negociere a clauzelor contractuale, poziționările angajatului și ale angajatorului
– Ce alegem: contract de muncă, convenții civile sau drepturi de autor?
– Conflictele de muncă și cum le putem soluționa
– Situații de discriminare (de gen, de varsta, de etnie, orientări sexuale etc) pe care le poți întâlni la locul de muncă
– Noutăți prevăzute de Codul Civil și de Codul Muncii

Cum de înscrii?
Trimite CV-ul tău pe adresa office@qvorum.ro, menţionând în subiectul e-mailului numele programului („Cum să gestionăm relația angajat-angajator?”). Data limită: 23.04.2014.

Costuri: participarea la program presupune o taxă de 350 RON. Studenții și masteranzii beneficiază de o reducere de 20%.

Pentru a asigura o experiență optimă în timpul programului, numărul de locuri este limitat. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții. Persoanele care au participat anterior și la alte programe ale Institutul Qvorum vor avea prioritate.
Seminarul este facilitat de conf. univ. dr. Radu Răzvan Popescu – avocat şi cadru didactic în învăţământul juridic superior, cunoscut în calitate de specialist în domeniul dreptului muncii și securității sociale precum şi în dreptul penal al muncii. Este autorul a peste 40 de cărţi şi studii de specialitate.
De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Institutul Notarial Român și Agenția Națională a Funcționarilor Publici.
Are experienţă practică şi didactică de peste 12 ani în domeniile: dreptul muncii, dreptul securității sociale, contencios administrativ.
La finalul programului Institutul Qvorum eliberează un certificat de participare care atestă competențele dobândite.

Pentru informații suplimentare contactați-ne la office@qvorum.ro sau tel. 0722 459 115.