Programul de coaching instituțional

Vrei să te dezvolți personal și profesional?

Vrei să știi cum interacționează actorii din mediul public cu cei din mediul privat?

Înscrie-te la Programul de coaching instituțional ediția 2014 și fii liderul comunității tale!

În cadrul programului ai acces la întâlniri de lucru cu reprezentanți din conducerea unor instituții precum: Parlamentul, Guvernul, Președinția, Banca Națională a României, Camerele de Comerț și Industrie, marile companii, organizații non-guvernamentale sau instituțiile de presă reputate, reprezentanțe diplomatice etc. Totodată, beneficiezi de o serie de traininguri și seminarii pe subiecte de afaceri interne și europene.

Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani:

– persoanelor angrenate în societatea civilă, mass-media sau mediul de business;
– studenți sau absolvenți în domeniul ştiinţelor politice, ştiinţe administrative, drept, sociologie, jurnalism.

Programul de coaching instituțional se va desfășura pe o perioadă de 6 luni: iunie-decembrie 2014. La final, beneficiarii vor avea oportunitatea efectuării unor stagii de internship în instituțiile și companiile partenere, precum și dobândirea unui certificat de participare la program.
|
Cum te înscrii:

Trimite CV-ul tău la adresa office@qvorum.ro până la data de 30 mai 2014. Vă rugăm să menționați în subiectul e-mailului numele programului pentru care aplicați.

Pentru a asigura o experiență optimă în timpul programului, numărul de locuri este limitat. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții. Persoanele care au participat anterior și la alte programe ale Institutului Qvorum vor avea prioritate.

Costul programului este de 200 RON / participant. Institutul Qvorum este o organizatie non-profit, veniturile fiind folosite pentru acoperirea costurilor de organizare a programului.

Participanții la Programul de Coaching Instituțional intră într-o rețea de tineri motivați și cu interese similare care contribuie pe termen mediu și lung la dezvoltarea lor profesională.

Experiența Qvorum și a partenerilor săi ne arată că, în ciuda efectuării studiilor universitare, mulți dintre tineri nu au avut ocazia de a cunoaște în practică care este rolul și care sunt obiectivele instituțiilor statului și a celor din sectorul privat. Cei mai mulți ajung să descopere pe parcursul carierei cum funcționează doar câteva dintre aceste instituții, dar foarte puțini au ocazia de a cunoaște în detaliu funcționarea tuturor și de a-și putea crea astfel o imagine de ansamblu.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: 0722.459.115 sau pe mail: office@qvorum.ro.