Leadership 4 Juniors se deschide pentru tine!

Leadership 4 Juniors se deschide pentru tine! Simți că poți face diferența, că poți construi pentru societatea în care trăiești? Noi îți oferim contextul potrivit pentru dezvoltarea ta!

Institutul Qvorum contribuie constant la dezvoltarea personală și profesională a elevilor din România prin varietatea de programe pe care le organizează pentru aceștia încă din 2010.

În aprilie lansăm, alături de Fundația Hanns Seidel, Programul Leadership 4 Juniors destinat elevilor cu vârste cuprinse între 15 si 18 ani dornici să-și facă vocea auzită, să se implice activ în comunitatea lor pentru a deveni vectori ai schimbării și lideri ai generației lor!

Pe cine căutăm?

Reprezentanți ai elevilor, membri în Consiliul Național ale Elevilor cu bune aptitudini organizatorice și de comunicare, tineri cu rezultate la concursurile școlare și persoane care pot dovedi interesul și angajamentul pentru proiecte destinate societății și comunității în care locuiesc.

Ce presupune Leadership 4 Juniors?

Un program de dezvoltare personală și profesională cu trei sesiuni (București,3-4 aprilie; Sinaia, 20-24 iunie; București,12-13 noiembrie) intensive de formare, comunicare și teambuilding alături de echipa Institutului Qvorum. Participanții vor avea ocazia să cunoască  în detaliu implicațiile și impactul evenimentelor politico-istorice în prezentul societății românești și a spiritului cetățeanului român, vor dobândi cunoștințe de leadership și comunicare.

La finalul programului, participanții vor avea cunoștințele și motivația necesară pentru a determina un trend pozitiv în dezvoltarea socio-economică a comunității lor.

Cum te înscrii?

Trimite CV-ul tău și o scrisoare de motivație în limba română din care să reiasă implicarea ta în proiecte de reprezentare a elevilor sau proiecte de dezvoltare comunitară prin e-mail la adresa office@qvorum.ro și menționând în subiectul e-mailului numele programului la care aplici (Leadership4Juniors).

Data limită: 10 martie ora 23:59.

Toate aplicațiile vor fi analizate de către echipa Qvorum, iar persoanele selectate în prima etapă a evaluării vor fi invitate la un interviu cu reprezentanții Institutului Qvorum și ai Fundației Hanns Seidel.

*Organizatorii asigură costurile de cazare, masă și curs aferente celor trei sesiuni de formare.

*La absolvirea programului vei primi un certificat de participare care va atesta cunoștințele dobândite.

Pentru mai multe informaţii, ne găsiţi pe:

Site-ul oficial: https://www.qvorum.ro

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/institutul.qvorum

Adresa de e-mail: office@qvorum.ro

Telefon: 0722 459 115