Profesorii din Cluj sunt invitați să aplice la Qvorum Teachers’ Academy!

Profesorii din Cluj sunt chemați la Academie!

Participă la Qvorum Teachers’ Academy!

Institutul Qvorum se implică activ în dezvoltarea formatorilor actualelor generații de elevi! Alături de Fundația Hanns Seidel, lansăm programul Teachers` Academy, dedicat profesorilor care doresc să se pregătească pentru a susține procesul educațional la nivel european.

 Pe cine căutăm?

Cadre didactice din judetul Cluj, dornice să își îmbunătățească metodele de predare interactive, comunicarea cu elevii și stimularea acestora în sensul participării active.

Ce presupune participarea la Qvorum Teachers’ Academy?

Trei zile (15-17 mai) intensive de traininguri susținute de specialiști în domeniul educației nonformale prin metode inovative de predare și învățare. Temele abordate privesc relaționarea constructivă cu elevul, instrumente nonformale de transmitere a informației în domeniul educației civice, cu deschidere spre disciplina/specializarea proprie. Activitățile au ca obiectiv principal personalizarea demersului didactic prin apelul la principiile și metodele educației nonformale. Participanții au ocazia să experimenteze metode inedite, să analizeze impactul și apoi să transfere în activitatea proprie o nouă viziune asupra învățării.

Parcurgerea programului va fi atestată printr-un certificat, eliberat după depunerea proiectului de definitivare a programului. Proiectul va consta în elaborarea unui document curriculum pentru predarea la clasă a educației pentru democrație prin metode nonformale.

Cum vă înscrieți?

Trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail office@qvorum.ro, menționând numele programului pentru care aplicați în subiectul e-mailului (Teachers` Academy).

Data limită: 30 aprilie 2015.

Toate aplicațiile vor fi analizate de echipa Institutului Qvorum și de reprezentanții Fundației Hanns Seidel.

Pentru mai multe informaţii, ne găsiţi pe:

Site-ul oficial: https://www.qvorum.ro

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/institutul.qvorum

Adresa de e-mail: office@qvorum.ro

Telefon: 0722 459 115