Institutul Qvorum vă invită la dezbatere!

Institutul European pentru Democrație Participativă – Qvorum organizează în data de 6 martie 2013 dezbaterea: Perspective asupra oportunităților de angajare pentru absolvenții de studii superioare!

Subiectul dezbaterii se axează pe raportul dintre oferta educațională și cerințele de pe piața forței de muncă din România. 

Vor participa la eveniment reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, experți din societatea civilă, membri ai partidelor politice, manageri ai companiilor de recrutare a personalului calificat și jurnaliști de specialitate din mass-media centrală. Printre invitați se numără Dl. Tudor Prisecaru – Secretar de Stat, Ministerul Educației Naționale, Dl. Ioan Curtu – Preşedinte al Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior, Dna. Alexandra Debu, Director al departamentului de HR, Ernst & Young Romania.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Fundației Hanns Seidel și va avea loc în Sala „I.L.Caragiale”, a Hotelului Ramada Majestic din Calea Victoriei, nr. 38-40, Sector 1, Bucureşti, în data de 6 martie 2013 începând cu ora 14.30.