Workshop Management de proiect

WORKSHOP MANAGEMENT DE PROIECT
Invață să fii expert în accesare fonduri europene!
București

Ai idei de afaceri și vrei să afli cum să obții finanțare pentru planurile tale?
Institutul European pentru Democrație Participativă – Qvorum te învață pas cu pas CUM se scrie un proiect pentru a obține finanțare europeană.

CUI SE ADRESEAZĂ:
Cursul este destinat deopotrivă studenților și masteranzilor, mediului ONG, business și administrație publică, având o aplicabilitate practică directă. Trainingul este util atât celor care doresc să-și dezvolte competențele în domeniul realizării și implementării de proiecte finanțate din fondurile structurale, cât și celor care activează ca manageri de proiect.

NOI punem accent pe componenta practică. În cadrul workshopului sunt exersate tehnici și metode concrete de realizare a unui proiect finanțat din fonduri europene de la stadiul de idee și încadrarea acesteia pe una dintre liniile de finanțare existente, până la stadiul de proiect final. Aplicațiile practice se bazează pe studii de caz reale și simulări privind întocmirea şi gestionarea proiectelor cu finanţare din fonduri structurale.

Lector este Dr. Roberto Pătrășcoiu: Consultant și expert accesare fonduri structurale, certificat naţional în Managementul Proiectelor. Domnul Pătrășcoiu are o experiență vastă în proiecte naționale și internaționale finanțate din fonduri europene și alte instrumente financiare nerambursabile.

CUM POT SĂ MĂ ÎNSCRIU?

Trimite CV-ul tău  la adresa office@qvorum.ro . Nu uita să menționezi în subiectul mailului cursul pentru care aplici. În cel mai scurt timp vei fi contactat pentru confirmare primire. Pentru maximizarea pregătirii individuale numărul de locuri este limitat. Numai persoanele selectate vor fi notificate pentru informații suplimentare.

Taxa de participare: participarea la acest program se face pe baza achitării unei taxe de 350 RON.
CONTACT
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la e-mail office@qvorum.ro sau telefon: 0722 459 115