Sesiune de pregătire în afaceri europene

Sesiune de pregătire în afaceri europene:
Ce se întâmplă la Bruxelles și cum poți ajunge și tu acolo?

Pentru a marca ziua Europei, Institutul European pentru Democraţie Participativă – Qvorumoferă publicului din România o ocazie deosebită de a afla cum funcționeză în practică Uniunea Europeană de astăzi !
Institutul Qvorum organizează o sesiune specială de pregătire a tinerilor români care doresc să lucreze în afacerile europene. În cadrul acestui eveniment, participanții vor primi informaţii mai puţin accesibile publicului larg privind felul cum funcționează în practică instituțiile Uniunii Europene, organizațiile mediului privat reprezentate la Bruxelles, precum și oportunitățile de stagii și joburi în cadrul acestora.
Cui îi este adresat: absolvenților și studenților, tinerilor angajați din mediul privat și cel public care interacţionează / vor interacţiona în activitatea profesională cu procesul decizional european.
Sesiunea de pregătire este condusă de domnul Doru Franțescu, expert în afaceri europene recunoscut la nivel international.
La finalul trainingului, beneficiarii vor deţine cunoştinţe  privind:

  • Atribuțiile și structura principalelor instituții europene
  • Tipurile de acte şi traseul legislativ european
  • Actorii politici aflaţi la Bruxelles şi raporturile de putere dintre ei
  • Grupurile de interese şi practicile de lobby la nivel European
  •  Oportunitățile de lucru și stagii la Bruxelles

Procedura de înscriere: trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa office@qvorum.ro, menționând în subiectul emailului „Inscriere sesiune de pregatire afaceri euroepne”. În vederea unei desfășurări eficiente a evenimentului, numărul de participanți este limitat la 25, participanții urmând a fi selectați pe baza CV-ului.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: 0722 459 115 sau pe mail: office@qvorum.ro