Un program de pregătire și NETWORKING în domeniul afacerilor europene UNIC în România!

Institutul Qvorum, alături de Wilfried Martens Centre for European Studies organizează încă o călătorie în cadrul programului de pregătire şi networking în domeniul afacerilor europene, în perioada 17-20 noiembrie 2014!

Vă așteptăm la o serie de vizite în cadrul Parlamentului European, a Comisiei Europene și la numeroase alte întâlniri cu actori din mediul privat, specializați în diplomație publică.

„Vizita de studiu la Bruxelles a fost una dintre cele mai interesante experiențe « de învățare « din viața mea. (…) altfel se văd lucrurile de acolo, altfel se percep mecanismele pe baza cărora funcționează Uniunea Europeană și altfel se vede influența organizațiilor de lobby în ansambul instituțional. Cei care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu trebuie să treacă neaparat de la stadiul teoretic la cel practic, adică să meargă într-o vizită de studiu la Bruxelles!” spune Roxana Macovei, angajată în sectorul bancar.

Dacă vrei să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să ne trimiţi CV-ul tău pe adresa office@qvorum.ro! Cu menţiunea că titlul e-mail-ului trebuie să corespundă cu denumirea programului („Vizită de studiu la Bruxelles”).

Participarea la program presupune o taxă de 500 de Euro. Suma va fi folosită pentru a acoperi următoarele cheltuieli logistice: transportul cu avionul, cazarea pentru trei nopţi la hotel şi transportul local în Bruxelles.

La finalul programului, vei primi un certificat de participare care va atesta toate competenţele dobândite pe parcursul a celor trei zile de training-uri şi întâlniri.

Nu mai sta pe gânduri, aplică acum pentru o experienţă de învăţare unică!

Pentru mai multe informaţii, ne găsiţi pe:

Site-ul oficial: https://www.qvorum.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/institutul.qvorum
Adresa de e-mail: office@qvorum.ro
Telefon: 0722 459 115

Pentru mai multe informaţii despre partenerul principal al proiectului:

Site-ul oficial: https://martenscentre.eu/
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/centreforeuropeanstudies