Qvorum European Days

Institutul Qvorum organizează în perioada 22-23 iulieQvorum European Days”.

Dacă ești interesat de problematicile europene și ai între 18 și 25 de ani, atunci acest eveniment este special gândit pentru tine! Timp de 2 zile vei avea șansa de a participa la dezbateri, conferințe și workshop-uri moderate de specialiști din domeniul afacerilor europene și vei putea afla direct de la sursă cu ce provocări se confruntă Uniunea Europeană.

În plus, campionatul de dezbateri ce va avea loc în cadrul “Qvorum European Days” va constitui un excelent exercițiu pentru a-ți antrena cunoștințele și pentru a-ți prezenta propria poziție, bazată pe o cercetare în prealabil, cu privire la una dintre temele propuse de noi:

  1. Refugiații din state non-UE care caută azil ar trebui distribuiți proporțional cu populația între statele membre UE?
  1. Ar trebui introduse cote obligatorii de participare pentru femei în consiliile de administrație ale companiilor și în conducerea instituțiilor politice?

Dacă ești bun, te invităm împreună cu echipa ta chiar în finală! Aveți șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 300 EUR!

Dacă vrei să petreci 2 zile minunate în compania a 25 de tineri pasionați de domeniul afacerilor europene, atunci nu mai sta pe gânduri și aplică pentru “Qvorum European Days” trimițând dosarul de înscriere până la data de 3 iulie pe adresa de e-mail office@qvorum.ro.

Acesta trebuie să conțină obligatoriu:

  • CV-ul
  • Scrisoare de motivație* de maxim 2000 de caractere în care să ne argumentezi de ce ai vrea să faci parte din programul “Qvorum European Days”, prezentându-ne totodată și o poziție PRO sau CONTRA pe una dintre temele propuse pentru dezbatere.

*Scrisoarea trebuie să conțină totodată și ordinea preferințelor tale în ceea ce privește echipa în care ai vrea să fii distribuit în cazul în care vei fi selectat: pro tema 1, pro tema 2, contra tema 1, contra tema 2.

Programul este subventionat pentru toţi cei selectați, însă organizatorii își rezervă dreptul de a percepe o garanție de 50 RON pentru a se asigura că participanţii vor fi activi în ambele zile de proiect, sumă care vă va fi restituită la final.

Pentru participanții din afara Bucureștiului, organizatorii vor asigura cazarea pe întreaga desfășurare a proiectului.

 

Qvorum European Days” este activitate parte din Programul de Coaching Instituțional, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+.

 

Site-ul oficialhttps://www.qvorum.ro
Pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/institutul.qvorum
Adresa de e-mail: office@qvorum.ro
Telefon:  0722 459 115