Programul de coaching instituțional ediția 2014

Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum are deosebita plăcere de a vă invita la conferința de lansare a Programului de coaching instituțional ediția 2014, în data de 12 mai 2014, ora 12.00 la Fundația Româno-Americană (Str. Gina Patrichi nr.6, sector 1, București).

Evenimentul va reuni participanți ai primei ediții care vor discuta despre reușitele programului de coaching și impactul pe care acesta l-a avut în dezvoltarea lor profesională și personală.

Totodată, se vor alătura dezbaterii:

•    Cristian Botan – consilier la Cancelaria Prim-ministrului României
•    Marian Staș – președinte Clubul Liderii Mileniului Trei
•    Alina Burlacu – antreprenor.

În ediția 2014 a Programului de coaching instituțional se vor organiza întâlniri de lucru cu reprezentanți din conducerea unor instituții precum: Parlamentul, Guvernul, Președinția, Banca Națională a României, Camerele de Comerț și Industrie, marile companii, organizații non-guvernamentale sau instituțiile de presă reputate, reprezentanțe diplomatice etc. Totodată, participanții au acces la o serie de traininguri și seminarii pe subiecte de afaceri interne și europene.

Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani:

– persoanelor angrenate în societatea civilă, mass-media sau mediul de business;
– studenți sau absolvenți în domeniul ştiinţelor politice, ştiinţe administrative, drept, sociologie, jurnalism;

Vă adresăm rugămintea de a confirma participarea dumneavoastră la conferință până la data de 8 mai 2014 la adresa de e-mail office@qvorum.ro sau la telefon 0722.459.115.