Around the world Embassies tour: un nou proiect Qvorum în domeniul diplomației

Ești interesat de diplomație? Vrei o carieră în relații internaționale? Vino alături de noi în programul “Around the world Embassies tour” și descoperă culisele carierei diplomatice!

Vei avea ocazia să vezi cum funcționează o misiune diplomatică străină și vei intra în contact cu membri ai Corpului Diplomatic în cadrul unor vizite de studiu concepute pentru viitori lideri în domeniul diplomației.

Află cum se văd relațiile internaționale de pe 4 continente!

Around the world Embassies tour vă pune în contact cu reprezentanți diplomatici ai unora dintre tările cu cea mai proeminentă prezență pe scena internațională.

Misiunile Diplomatice partenere incluse în această ediție “Around the world Embassies tour” sunt:

  • Ambasada Germaniei – 19 Februarie
  • Ambasada Africii de Sud – 26 Februarie
  • Ambasada Statelor Unite ale Americii – 4 Martie
  • Ambasada Chinei – 11 Martie

 

Printre tematicile pe care le vom aborda în cadrul programului nostru se numără: provocările de securitate, importanța organizațiilor internaționale, rolul diplomației culturale în branding-ul de țară, diplomația economică. Fiecare întâlnire va conține o sesiune de Q&A în cadrul căreia vei avea ocazia să interacționezi și să obții direct răspunsuri de la experți internaționali.

Demonstrează că ai cunoștințe solide în domeniul relațiilor internaționale și Institutul Qvorum în parteneriat cu Ambasada SUA te va invita să participi la un eveniment diplomatic de excepție:  recepția oferită de Ambasadorul SUA în România, E.S. dl. Hans Klemm, cu ocazia Zilei Naționale pe 4 iulie.

Dacă ești student sau masterand și îți dorești să iei parte la acest program de prestigiu făcând primii pașii către mediul diplomatic, atunci înscrie-te până pe 8 februarie 2016.  Trimite un e-mail la adresa office@qvorum.ro, având la subiect “Around the world Embassies tour”,  cu CV-ul și răspunsul scurt la întrebarea “De ce vrei să fii selectat(ă) în programul nostru?”.

În cazul unui număr mare de aplicații, Institutul Qvorum își rezervă dreptul de a include în cadrul procesului de selecție și un interviu.

Participarea la program presupune achitarea unei taxe de 100 RON în cazul în care veți fi selectat.