Around the world Embassies tour 2nd edition

Ești interesat de diplomație? Vrei o carieră în relații internaționale? Vino alături de noi la cea de-a doua editie a programului “Around the world Embassies tour” și descoperă culisele carierei diplomatice!

Vei avea ocazia să vezi cum funcționează o misiune diplomatică străină și vei intra în contact cu membrii Corpului Diplomatic în cadrul unor vizite de studiu concepute pentru viitori lideri în domeniul diplomației.

Află cum se văd relațiile internaționale în Europa și Asia!

Around the world Embassies tour vă pune în contact cu reprezentanți diplomatici ai unora dintre tările cu cea mai proeminentă prezență pe scena internațională sau regională.

Misiunile Diplomatice partenere incluse în această ediție “Around the world Embassies tour” sunt:

  • Ambasada Franței – 9 decembrie
  • Ambasada Malaeziei – 16 decembrie
  • Ambasada Suediei – 13 ianuarie
  • Ambasada Indiei – 20 ianuarie

 Printre tematicile pe care le vom aborda în cadrul programului nostru se numără: provocările de securitate, relația țărilor asiatice cu Uniunea Europeană, rolul diplomației culturale în branding-ul de țară, diplomația economică. Fiecare întâlnire va conține o sesiune de Q&A în cadrul căreia vei avea ocazia să interacționezi și să obții direct răspunsuri de la experți internaționali.

Demonstrează că ai cunoștințe solide în domeniul relațiilor internaționale, implică-te în discutiile din timpul întâlnirilor și Institutul Qvorum împreună cu ambasadele partenere îți vor oferi șansa de a participa la recepții diplomatice, de a face stagii de practică sau chiar de a petrece o zi de lucru lângă un diplomat străin.

Dacă ești student sau masterand și îți dorești să iei parte la acest program de prestigiu făcând primii pașii către mediul diplomatic, atunci înscrie-te până pe 1 decembrie 2016.  Trimite un e-mail la adresa office@qvorum.ro, având la subiect “Around the world Embassies tour – ed. II”,  cu CV-ul tău.

În cazul unui număr mare de aplicații, Institutul Qvorum își rezervă dreptul de a include în cadrul procesului de selecție și un interviu.

Participarea la program presupune achitarea unei taxe de 150 RON în cazul în care veți fi selectat.

Mai multe detalii despre prima ediție Around the world Embassies tour: